fbpx

#68. A karizmatikus előadásmód 7+1 titkos összetevője

Több mint 7 év telt el az első Karizmatikus Előadó Tréning óta. Azóta közel 1300 emberrel volt szerencsém együtt dolgozni. Ebből a rengeteg élményből és tapasztalatból inspirálódva gyűjtöttem össze a 7 év esszenciáját és tanulságait. Az adásból kiderül, hogy milyen elakadásokkal küzdenek azok, akik szeretnének karizmatikus előadóvá válni. Valamint az is, hogyan lehet ezeket a nehézségeket leküzdeni.
Karizma Podcast
Karizma Podcast
#68. A karizmatikus előadásmód 7+1 titkos összetevője
/

Hallgathatod a kedvenc podcast lejátszódon is

Olyan dolgokat osztok meg Veled ebben az epizódban, amiről más előadók és trénerek nem nagyon beszélnek, pedig óriási jelentősége van akkor, ha szeretnél magabiztosan és megnyerően előadni. Tony Robbins mondása szerint a siker 80%-ban múlik a gondolkodásmódon, és csak 20%-ban befolyásolja a stratégia. Mi az a 7+1 titkos összetevő, amelyek segítségével Te is átformálhatod a gondolkodásod és sikeres előadóvá válhatsz? Hallgasd meg az epizódot és kiderül!

 

Mit tudhatsz meg a Karizma Podcast adásából?

 

  • Milyen hiedelmek erősítenek/gátolnak abban, hogy profi előadóvá válhass?
  • Mikor tud egy előadó valódi értéket képviselni?
  • Miért nem baj az, ha nem te vagy a legjobb a témádban?
  • Hibázhat-e egy előadó?
  • Kiről szól valójában egy előadás?
  • Érezheted-e jól magad a szereplés során? 
  • Milyen szerepe van a humornak?
  • Miért nem kell félned a közönségtől?
  • Hogyan lehet leküzdeni az önmagaddal szemben támasztott túlzott elvárásokat?

 

További linkek 

 

A podcast házigazdájáról 

 

Bolya Imre

Bolya Imre karizmatréner és inspirációs előadó. Szenvedélye a folyamatos tanulás és mások fejlesztése. 10 éven át tanult Anthony Robbinstól, a világ egyik leglenyűgözőbb előadójától. 2016-ban indította el Karizmatikus Előadó Tréningjét, amelyet már 1000-nél is többen végeztek el és váltak magabiztos előadókká. Karizma c. könyvében a 12+1 leginspirálóbb magyar előadó kommunikációs titkait és stratégiáit tárta az olvasók elé.

 

 

 

Hallottál már a VOIZ-ról, a magyar hangoskönyv-applikációról?

Ha tetszenek a Karizma Podcast adásai, támogathatsz minket azzal, hogy a VOIZ hangoskönyv appon belül hallgatod az epizódokat.

Ráadásul a Karizma kuponnal 30 napig 90%-os kedvezményyel, mindössze 599 ft-ért próbálhatod ki a VOIZ-t, amelyben közel 1300 hangoskönyvet hallgathatsz meg korlátlanul.