fbpx

#58. Hogyan fejezz be hatásosan egy előadást

Egy előadás esetén különösen az utolsó mondatok azok, amelyekre a hallgatók leginkább emlékeznek. A mai adásban megosztok néhány hasznos gyakorlati tippet arra vonatkozóan, hogyan tudod te is maradandó élménnyel zárni a prezentációd. Az epizód végén pedig egy kis meglepetést is találsz.
Karizma Podcast
Karizma Podcast
#58. Hogyan fejezz be hatásosan egy előadást
/

Hallgathatod a kedvenc podcast lejátszódon is

Az egyetlen dolog amire az emberek egy előadás végén emlékezni szoktak az az érzés, amit az előadó kiváltott belőlük. Éppen ezért kiemelt szerepe van annak, hogyan zárjuk a mondandónkat. Mire érdemes figyelni? Mi az, amit mindenképp kerülj el, ha nyomot szeretnél hagyni a hallgatóságban? Vajon van élet a „köszönöm a figyelmet” dián túl? Az évek alatt összegyűjtött tapasztalataim esszenciáját osztom meg ebben az epizódban, néhány gyakorlati tanács formájában. Érdemes az adás végéig kitartani, ugyanis a tippek mellett meglepetéssel is készültem számodra.

 

Mit tudhatsz meg a Karizma Podcast adásából?

 

  • Miért fontos egy előadás zárása?
  • Hogyan tudsz csiszolni az előadói stílusodon?
  • Milyen tartalmi elemeket érdemes beépíteni egy előadás záró szekciójába?
  • Mennyi az ideális számú cselekvésre ösztönzés (CTA)?
  • Milyen módon érdemes a közönségtől kérdéseket fogadni?
  • Mi az, ami semmiképp ne szerepeljen az utolsó dián?

Bolya Imre Karizma Akadémia

Szeretnéd a következő előadásoddal még jobban lenyűgözni a közönséged?

Akkor nézd meg „A lenyűgöző előadás receptje” online tréning részleteit!

Ha szeretnél 20%-os kedvezményt a videós kurzusból, akkor használd a Karizma20 kuponkódot!

További linkek

 

A podcast házigazdájáról 

 

Bolya Imre

Bolya Imre karizmatréner és inspirációs előadó. Szenvedélye a folyamatos tanulás és mások fejlesztése. 10 éven át tanult Anthony Robbinstól, a világ egyik leglenyűgözőbb előadójától. 2016-ban indította el Karizmatikus Előadó Tréningjét, amelyet már 1000-nél is többen végeztek el és váltak magabiztos előadókká. Karizma c. könyvében a 12+1 leginspirálóbb magyar előadó kommunikációs titkait és stratégiáit tárta az olvasók elé.

Hallottál már a VOIZ-ról, a magyar hangoskönyv-applikációról?

Ha tetszenek a Karizma Podcast adásai, támogathatsz minket azzal, hogy a VOIZ hangoskönyv appon belül hallgatod az epizódokat.

Ráadásul a Karizma kuponnal 30 napig 90%-os kedvezményyel, mindössze 599 ft-ért próbálhatod ki a VOIZ-t, amelyben közel 1300 hangoskönyvet hallgathatsz meg korlátlanul.