fbpx

#60. Ezt tanultam 2022-ben

2022 egy izgalmas, változatos és tanulságokkal teli év volt. Ez az epizód az 5 legfontosabb tanulságot fedi fel, amelyek közül az egyik egy befőttesüvegről, pontosabban annak tartalmáról szól.
Karizma Podcast
Karizma Podcast
#60. Ezt tanultam 2022-ben
/

Hallgathatod a kedvenc podcast lejátszódon is

Az év vége számomra egy tökéletes pillanat a visszatekintésre. Ennek részeként mindig felteszem magamnak a „mit tanultam az idén?” kérdést. Ezúttal öt nagyon konkrét tanulságot fogalmaztam meg, amelyeket megosztok ebben az epizódban. Szóba kerül egy befőttes üveg, Balogh Petya a Cápák között egyik cápája és a Lenyűgöző előadás receptje is.

 

Mit tudhatsz meg a Karizma Podcast adásából?

 

  • Mit adott számomra a Karizma Podcast 2022-ben?
  • Hogy született meg a Lenyűgöző előadás receptje online videós kurzus?
  • Mit tanultam Balogh Petya 3 napos képzésén?
  • Mit adott számomra Will Smith életrajzi könyve?
  • Hogyan segíthet neked is egy befőttesüveg emlékezni az év legszebb pillanataira?

További linkek

 

A podcast házigazdájáról 

 

Bolya Imre

Bolya Imre karizmatréner és inspirációs előadó. Szenvedélye a folyamatos tanulás és mások fejlesztése. 10 éven át tanult Anthony Robbinstól, a világ egyik leglenyűgözőbb előadójától. 2016-ban indította el Karizmatikus Előadó Tréningjét, amelyet már 1000-nél is többen végeztek el és váltak magabiztos előadókká. Karizma c. könyvében a 12+1 leginspirálóbb magyar előadó kommunikációs titkait és stratégiáit tárta az olvasók elé.

Hallottál már a VOIZ-ról, a magyar hangoskönyv-applikációról?

Ha tetszenek a Karizma Podcast adásai, támogathatsz minket azzal, hogy a VOIZ hangoskönyv appon belül hallgatod az epizódokat.

Ráadásul a Karizma kuponnal 30 napig 90%-os kedvezményyel, mindössze 599 ft-ért próbálhatod ki a VOIZ-t, amelyben közel 1300 hangoskönyvet hallgathatsz meg korlátlanul.