fbpx

#47. Ezért unalmas a legtöbb előadás

Egy unalmas előadással mindenki veszít. A közönség csalódott és elégedetlen, az előadó pedig sikerélmény helyett kudarcélménnyel távozik. Vajon mi az az 5 hiba, amit semmiképp nem érdemes elkövetni a felkészülés során? Most megtudhatod.
Karizma Podcast
Karizma Podcast
#47. Ezért unalmas a legtöbb előadás
/

Hallgathatod a kedvenc podcast lejátszódon is

„Nyomás alatt nem felnövünk a feladathoz, hanem a felkészültségünk legmagasabb szintjére esünk vissza” – vallják az amerikai tengerészgyalogosok. Ez az előadói helyzetekkel sincs másképp. Ha szeretnéd kihozni a maximumot és előadói készségeiddel elkápráztatni a közönséged, akkor nem árt, ha néhány hibát elkerülsz. A Karizma Podcast solo adásában sorra vettem azt az 5 hibát, amit a felkészülés során szoktak véteni. Ha ezeket betartod, akkor máris több lesz a prezentációd, mint egy szokványos, unalmas előadás.

 

Mit tudhatsz meg a Karizma Podcast adásából?

 

  • Mi volt a Karizmatikus Előadó Tréning elindításának fő célja?
  • Mennyi időt érdemes a felkészülésre szánni egy előadás előtt?
  • Hogyan emelkedj ki az unalmas előadások tömegéből?
  • Hogyan állj neki a ppt-nek?
  • Miként kerüld el a ppt általi halált?
  • Érdemes-e előre megírni a szöveget?
  • Mi számít megfelelő gyakorlásnak egy prezentáció előtt?
  • Miért tarts főpróbát?
  • Miért ne hagyj mindent az utolsó pillanatra?

 

További linkek

 

 

A podcast házigazdájáról 

 

Bolya Imre

Bolya Imre karizmatréner és inspirációs előadó. Szenvedélye a folyamatos tanulás és mások fejlesztése. 10 éven át tanult Anthony Robbinstól, a világ egyik leglenyűgözőbb előadójától. 2016-ban indította el Karizmatikus Előadó Tréningjét, amelyet már 1000-nél is többen végeztek el és váltak magabiztos előadókká. Karizma c. könyvében a 12+1 leginspirálóbb magyar előadó kommunikációs titkait és stratégiáit tárta az olvasók elé.

Hallottál már a VOIZ-ról, a magyar hangoskönyv-applikációról?

Ha tetszenek a Karizma Podcast adásai, támogathatsz minket azzal, hogy a VOIZ hangoskönyv appon belül hallgatod az epizódokat.

Ráadásul a Karizma kuponnal 30 napig 90%-os kedvezménnyel, mindössze 499 ft-ért próbálhatod ki a VOIZ-t, amelyben közel 1000 hangoskönyvet hallgathatsz meg korlátlanul.