fbpx

#25. Merj hibázni előadás közben

Paradox módon nagyobb eséllyel leszel sugárzóan magabiztos, és tarthatsz gördülékeny és magával ragadó előadást, ha nem a tökéletességre törekszel a nyilvános szereplésed során. Ebből az adásból kiderül, hogy miért ne félj hibázni, és hogyan kezeld, ha mégis becsúszik valamilyen hiba.
Karizma Podcast
Karizma Podcast
#25. Merj hibázni előadás közben
/

Hallgathatod a kedvenc podcast lejátszódon is

Hibázni emberi dolog. Ám a saját hibáinkat hajlamosak vagyunk felnagyítani, és azoknak sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítani, mint amennyire valójában számítanak. Tudd meg, hogyan válhatsz jobb előadóvá pusztán azáltal, hogy nem ragaszkodsz görcsösen a tökéletes beszédhez, hanem mersz hibázni.

 

Mit tudhatsz meg ebből a részből

 

  • Miért lehet helyénvaló, ha nem pontosan azt mondod el, amit elterveztél?
  • Milyen helyzeti előnye van egy előadónak a közönségével szemben?
  • Miért nem 100%-ig egyforma két Karizmatikus Előadó Tréning?
  • Mik a jellemző előadói félelmek?
  • Mit jelent a blackout fogalma?
  • Mit csinálj, ha a beszéded során nem jut eszedbe a következő tartalmi rész?
  • Hogyan érdemes hozzáállni a váratlan előadói szituációkhoz?
  • Mi motivált arra, hogy ezt a részt egyben vegyem fel?

 

További linkek

 

 

A podcast házigazdájáról

 

Karizma Podcast Bolya Imre merj hibázni, előadói hiba

Bolya Imre karizmatréner és inspirációs előadó. Szenvedélye a folyamatos tanulás és mások fejlesztése. 10 éven át tanult Anthony Robbinstól, a világ egyik leglenyűgözőbb előadójától. 2016-ban indította el Karizmatikus Előadó Tréningjét, amelyet már 1000-nél is többen végeztek el és váltak magabiztos előadókká. Karizma c. könyvében a 12+1 leginspirálóbb magyar előadó kommunikációs titkait és stratégiáit tárta az olvasók elé.

Hallottál már a VOIZ-ról, a magyar hangoskönyv-applikációról?

Ha tetszenek a Karizma Podcast adásai, támogathatsz minket azzal, hogy a VOIZ hangoskönyv appon belül hallgatod az epizódokat.

Ráadásul a Karizma kuponnal 30 napig 90%-os kedvezménnyel, mindössze 499 ft-ért próbálhatod ki a VOIZ-t, amelyben közel 1000 hangoskönyvet hallgathatsz meg korlátlanul.