fbpx

#13. Ezt tanultam 2021-ben (tanulságok)

2021 nem volt könnyű év. Az év utolsó adásában megosztom veled, hogy milyen tanulságokkal gazdagodtam, amelyek olykor fájdalmasak, máskor örömteliek voltak. Ebből az epizódból az is kiderül, hogy mi volt az idei évem legjobb befektetése.
Karizma Podcast
Karizma Podcast
#13. Ezt tanultam 2021-ben (tanulságok)
/

Hallgathatod a kedvenc podcast lejátszódon is

Jó pap holtáig tanul, tartja a mondás. Távol áll tőlem a papi hivatás, de az élethosszig tartó tanulásban viszont hiszek. Ha képesek vagyunk tanulni a múltbeli eseményekből, akkor folyamatosan fejlődhet az életünk. Ezért is szoktam minden év végén leszűrni az adott év tanulságait. Ennek az eredményét osztom meg ebben az adásban.

 

Mit tudhatsz meg ebből a részből

 

  • Milyen jelei voltak nálam a kiégésnek 2021 elején?
  • Mik segítettek, hogy kijöjjek a kiégésből?
  • Mit jelent az, hogy ösztönös viselkedést felmérő rendszer és mire lehet használni?
  • Mi az a 4 fókuszkérdés, ami segít elkerülni a kiégést egy életre és napi szinten itt vannak előttem?
  • Minek köszönhetően született meg a Karizma Podcast?
  • Melyik volt 2021-ben a legemlékezetesebb tréningélményem?
  • A tanulságok mellett mi volt a legjobb befektetésem 2021-ben?
  • Mit fogadtam meg 2022-re?

 

További linkek

 

 

A podcast házigazdájáról

 

Karizma Podcast Bolya Imre 2021 tanulságokBolya Imre karizmatréner és inspirációs előadó. Szenvedélye a folyamatos tanulás és mások fejlesztése. 10 éven át tanult Anthony Robbinstól, a világ egyik leglenyűgözőbb előadójától. 2016-ban indította el Karizmatikus Előadó Tréningjét, amelyet már 1000-nél is többen végeztek el és váltak magabiztos előadókká. Karizma c. könyvében a 12+1 leginspirálóbb magyar előadó kommunikációs titkait és stratégiáit tárta az olvasók elé.

Hallottál már a VOIZ-ról, a magyar hangoskönyv-applikációról?

Ha tetszenek a Karizma Podcast adásai, támogathatsz minket azzal, hogy a VOIZ hangoskönyv appon belül hallgatod az epizódokat.

Ráadásul a Karizma kuponnal 30 napig 90%-os kedvezménnyel, mindössze 499 ft-ért próbálhatod ki a VOIZ-t, amelyben közel 1000 hangoskönyvet hallgathatsz meg korlátlanul.