fbpx

#04. James Bond karizmájának 8 titka

James Bond egyszerre a magabiztosság ikonikus alakja, a nők titkos álma, a szuper verdák és kütyük mestere és persze őfelsége titkos ügynöke, aki a 00-ás jelzésének köszönhetően szabadon gyilkolhat a küldetése érdekében. Ebben az adásban a kedvenc filmhősöm, James Bond karizmájának 8 titkát osztom meg Veled, hiszen a mellett, hogy egy Bond film kellemes kikapcsolódás, nagyon sokat tanulhatunk is tőle. Jó szórakozást!
Karizma Podcast
Karizma Podcast
#04. James Bond karizmájának 8 titka
/

Hallgathatod a kedvenc podcast lejátszódon is

A 25. Bond-film debütálása kapcsán kiveséztem James Bond karizmájának legfontosabb alkotóelemeit. Az elemzéshez a Daniel Craig-féle filmeket vettem alapul, ugyanakkor igyekeztem a 007-es ügynök azokat az alapvető tulajdonságjegyeit kiemelni, amelyek a karaktert magára öltő többi színész esetében is megállják a helyüket. Lássuk, melyek ezek.

 

Mit tudhatsz meg ebből a részből

 

  • Hogyan született meg a szuperkém karaktere?
  • Mi az a 8 titok, ami James Bond karizmáját jellemzi?
  • Hogyan kommunikál a 007-es ügynök?
  • Hogyan nyilvánul meg a szuperkém viselkedésében a sztoikus nyugalom?
  • Hogyan bűvöli el James Bond az embereket?
  • Melyek azok az ikonikus tárgyak, melyek szinte összenőttek a karakterrel?
  • Mi jellemzi Bond stílusát?
  • Mi a közös James Bondban és egy Forma-1-es versenyzőben?
  • Hogyan veszi le a nőket a lábukról a titkosügynök?

 

További linkek 

 

 

A podcast házigazdájáról

 

Karizma Podcast Bolya ImreBolya Imre karizmatréner és inspirációs előadó. Szenvedélye a folyamatos tanulás és mások fejlesztése. 10 éven át tanult Anthony Robbinstól, a világ egyik leglenyűgözőbb előadójától. 2016-ban indította el Karizmatikus Előadó Tréningjét, amelyet már 1000-nél is többen végeztek el és váltak magabiztos előadókká. Karizma c. könyvében a 12+1 leginspirálóbb magyar előadó kommunikációs titkait és stratégiáit tárta az olvasók elé.

Hallottál már a VOIZ-ról, a magyar hangoskönyv-applikációról?

Ha tetszenek a Karizma Podcast adásai, támogathatsz minket azzal, hogy a VOIZ hangoskönyv appon belül hallgatod az epizódokat.

Ráadásul a Karizma kuponnal 30 napig 90%-os kedvezménnyel, mindössze 499 ft-ért próbálhatod ki a VOIZ-t, amelyben közel 1000 hangoskönyvet hallgathatsz meg korlátlanul.