fbpx

Karizma Podcast

Magabiztosság | Tudatosság | Fejlődés

Legújabb adás

Karizma Podcast
Karizma Podcast
#08. Kudarc nem létezik, csak visszajelzés
/

Legutóbbi adások

Karizma Podcast
Karizma Podcast
#08. Kudarc nem létezik, csak visszajelzés
/
 • #08. Kudarc nem létezik, csak visszajelzés

  #08. Kudarc nem létezik, csak visszajelzés

  Nov 23, 2021 •

  A sikerhez hasonlóan a kudarcot is mi teremtjük a saját gondolatainkkal. Egy előadás után ez még inkább így van. Ez az adás arról szól, hogyan ne éld meg többé kudarcként a nyilvános szerepléseidet, hanem inkább jó érzésekkel tudd megélni azokat és folyamatosan képes legyél a fejlődésre.

 • #07. Szpisják Tibor: „A siker alapja az önbecsülés”

  #07. Szpisják Tibor: „A siker alapja az önbecsülés”

  Nov 16, 2021 •

  A Karizma Podcast 1. vendége Szpisják Tibor, az informatika egyik vezető cégének, a Hewlett-Packard Enterprise-nak az ügyvezetője. Tibor gyakornokként kezdett a cégnél, majd kitartásának és önbizalmának is köszönhetően a csúcsra küzdötte fel magát. Még csak 30-as éveiben jár, de rendkívül érett és tapasztalt vezetőként gondolkodik és vezeti a csapatát nap…

 • #06. Így jegyezz meg neveket pofonegyszerűen

  #06. Így jegyezz meg neveket pofonegyszerűen

  Nov 14, 2021 •

  A kapcsolatépítés és a jó benyomáskeltés egyik alapelve, hogy képes legyél gyorsan és könnyedén megjegyezni mások neveit. Ha esetleg ez neked nehézséget okoz, akkor ez az adás segíteni fog. Átadom azt az 5 lépéses módszert, amit én is használok és kiválóan működik.

A podcastről

A Karizma Podcast célja, hogy felébressze a benned szunnyadó karizmát és elővarázsolja a legjobb énedet. Praktikus tanácsok, inspiráló történetek és mélyreható gondolatok azoknak, akik nem érik be az átlagossal, és a legtöbbet akarják kihozni az életükből.

Hallgasd meg az első adást, hogy még többet tudj meg!

A podcast házigazdája

Bolya Imre

Karizmatréner és inspirációs előadó. Szenvedélye a folyamatos tanulás és mások fejlesztése. 10 éven át tanult Anthony Robbinstól, a világ egyik leglenyűgözőbb előadójától. 2016-ban indította el Karizmatikus Előadó Tréningjét, amelyet már 1000-nél is többen végeztek el és váltak magabiztos előadókká. Karizma c. könyvében a 12+1 leginspirálóbb magyar előadó kommunikációs titkait és stratégiáit tárta az olvasók elé. Korlátozott mértékben dolgozik vezetőkkel is négyszemközt, ahol a cél a teljesen egyénre szabott karizmafejlesztés.

Iratkozz fel, hogy ne maradj le a következő adásról

Hallgasd a Karizma Podcastet a kedvenc lejátszódon